Sunday, December 27, 2009

Monday, December 21, 2009

cocok hati

Salam.

HAH! its been ages since i aimed to forget this thing. little thing. it happened almost half and a month ago, during my Chemistry final assestment for sem 1. i struggled, and ALMOST dying studying.
*ceh prasang* at that very moment, i feel like i've covered all the topics, everything mentioned by miss atikah.

and what?

i was wrong. i didnt revise on electric configuration, because, well, electron configuration is a piece of cake. and so, i guess i'll be just fine. but, as the invigilators announced the candidates to immediately get our seats in the hall, i started to panic about the electron configuration.

Miss Dhaya then started passing the exam questions and good, there are still candidates who havent arrive yet. i turned back and James was sitting at the seat behind me.

so i asked,

'James, kau study tak electron configuration?'

James : Study!

Zawani: hah bagus. ajar aku jap weh, aku lupa la nak tengok electron configuration..

James: ha boleh2. aku ajar kau teknik paling senang. mula2 ko tulis dulu s,s,s,s pastu p,p,p,p pastu d pastu f. pastu kau tulis 2.........................14..kan kan. pastu ko salin je balik ikut proton number dia..ha, senang kan kan kan??

Zawani: eh mcm ni ke? apsal aku rasa mcm lain ek? ko pasti ni?

James: aku pasti! aku dah study! ni lah teknik paling mudah!

Zawani: ok..aku percaya kau..ko pasti ni?

James: ye laaa..pasti! eh, aku nak pinjam pen hitam kau. ade?

Zawani: ada! nah amek.

Miss ******: hey you two! no words in this hall! korang sembang ape hah?

Zawani: eh mana ada kami cakap2. ni ha, james pinjam pen hitam..

James: ha betul2. saya takde pen hitam, biru je..

as what i thought, 4 marks for electron configuration, and maybe a few more marks in the molecules' polarity elaboration. i do feel odd about what james said, but what to do? i didnt revise, plus i did not remember at all. AT ALL! i just did according to what james said.

and when the exam ended, i turned, again. i asked him

"James, kau pasti kan?"

James: aku silap!!!! tapi kau buat betul kan? kau tak ikut cara aku tadi kan?

Zawani: wei! aku ikut kau la! tadi cakap pasti..?

James: tu la pasal! aku pasti sangat! tapi masa exam tadi aku rasa pelik..pastu aku baru teringat..ala sorry la zawani..

Zawani: JAMESSS!!! wei gila ah berapa belas markah hilang! weiiiiiii..mati lah aku..

James: SORRYYY!!!! kau jangan lah marah aku..

Zawani: takpa takpa.. takpa..

James: kau nak lollipop?

**

Tuesday, December 8, 2009

rajin

this is my first post with the new link. wink wink. :)

ada orang ka sinii? hahaha. takda gamaknya.

alkisah kemalasan yang melanda diri aku cuti sem ni. seriously malas sungguh. matlamat tinggi, tapi kerja takmau. apa yang boleh dapat? habuk pun tarakk. serious wa cakap sama lu. aku yang balik lewat seminggu gara2 kem KMH4 di Ulu Yam & program usrah di bukit cerakah. memang dalam hati aku niatkan, cuti ni aku nak cuti betul2, tapi aku nak jugak but frankly, aku nak jugak pengisiannya.

tiap2 malam, aku target, esok aku nak study.
esok malam pun macam tu, 'esok aku nak study'
tapi esoknya, aku bangun tak study pun. haih. manusia mcm aku memang nak kena kerah baru nak buat.

marahkan diri sendiri. susah. tak boleh aku nak tempik. sebab semuanya salah aku. memang trang tang tang salah aku. sapa suruh aku pamper diri aku. kan dah malas.

kenapa aku malas nih?
memang dari dulu lagi aku malas. dari zaman skolah rendah. exam pun aku buat mcm event yang takda makna. even upsr, aku pandang sebelah mata ja. masa sekolah rendah, aku tak pernah belajar. sungguh, tak pernah. alhamdulillah upsr OK. tu pun masa UPSR aku tak gerun apa. langsung takda perasaaan. tak ketaq langsung. buku rujukan sains darjah 4-6 tu aku tak pernah habis baca. aku tak baca langsung. minda aku lambat sikit nak terbukak. kenapa perlu periksa? kenapa perlu belajar? sungguh, aku tak nampak jawapannya. habis tu apa yang aku tahu? yang aku tahu, dah cikgu suruh, buat ajelah. tu pun kalau aku nak buat, kalau aku tanak buat, aku letak tepi. biarlah nak jadi apa. memang dunia waktu tu, semacam dunia aku, aku sorang. apa orang suruh, aku rasa bagus, aku buat.

pastu masuklah sekolah menengah. setengah tahun kat CFB, macam biasalah, aku tak study la kan. tu yang result cantik sangat. haha. pastu masuk asrama, baru aku tahu, apa itu 'study'. masa kat rumah aku taktau apamendanya 'study' sebab aku tak pernah buat. akak aku plak masa studynya waktu tidur aku. sah2 lah aku taktau.

alhamdulillah aku masuk sbpikp.

dah tu masuk asrama, time-constrain la, apa lagi.
kat skolah asyik ngantuk je. tu yang balik rumah tu best, boleh tidur anytime anywhere. hahahah.

dan aku pasti, tu lah bermulanya sifat malas study kat rumah. bila aku tanam dalam2, balik rumah relax puas2 buat kerja lain, kat skolah belajar sesungguh.

bagus kau zawani.

nah, sekarang aku sedang menerima padahnya menanam benda2 mcm tu kat laman otakku yang subur itu!

and im working to turn things the other way round.

Friday, November 20, 2009

betul2




Salam.


entri sebelum ini aku tulis di Akasia, jadi aku bilang entri tu ditulis sebelum sem 1 habis. entri ni baru betul. betul2 habis sem 1.

baiklah kawan2.

let me tell you what happened weeks before, starting from my 1st week of finals till the very last week i was in intec for this year.

Ausmat finals started a week earlier than A-levels but heck! we finished a week later than them! dang! Thanks to IELTS internal exam. thinking it over again, a week of earlier start and end of finals wasn't so bad after all. we had gaps between papers, A-levels not. lucky us. :)







a week before finals, i had a terrible stomach ache which cause me 3 days of trembling pain. put that aside, my finals went smooth but i feel the frictional force was high, plus the tension and normal force is way greater than the Newton pulling it downwards. maybe the idea of uniform circular motion would be better, the centripetal force, i assume as the string u should constantly refer to , so that you'll end up having all the formulae and explaination at the tip of your finger! , as the bending of a car on a flat surface which use the centripetal force to ensure the bending succeed. exactly.

enough of physics, im not pursuing any physics next year! yeay!

after Biology, i went to my usrah's programme in Bukit Cerakah.
manyak siok woh. 2 days and a night. we should be bullied throughout the activity, but thinhgs wend the other way round.
kakak2 naqibah yang kena buli. kesian sungguh.
the programme was on the 14th and 15th. on the 16th, i sat for my IELTS paper and right after the paper, i went to KMH4 for another 3 days in Ulu Yam. lethargic is all i can say. but the constant exhaustion worth it, for every single drop of knowledge i gained.

**

rasa mcm nak berbahasa Melayu pulak.
baiklah kengkawanku. al kisah tentang usrahku di sini, masyaAllah siok sangat. berganda2 best dari usrah aku kat sekolah dulu. mungkin sebab usrah kat sekolah ditetapkan dan waktu usrah ditetapkan pasa satu masa yang uniform setiap minggu. sini, fleksibiliti dari aspek masa wujud dalam perjalanan usrah. sangat praktikal dan disebabkan usrah ni tak dipaksa-paksa, lagi semangat la kan. senang kata mmg best la.haa...lagi satu, usrah aku bernaung bawah ustaz ridha! betapa bestnya. hehe

dah la noh. malaih nak cita panjang2. esok2 pulak la kalau nak cita apa pun.
insyaAllah post lepaih nih pasai SC4 ku yang terchenta.

tata people.



iklan tak berbayar: pertandingan ukur ketinggian stud2 sc4.
patut buat experiment fizik. kami dok main ukur2. haih...


Thursday, November 12, 2009

sem 1. over.

alhamdulillah.

how fast time flies. feels like only a week ago i enrolled this institution. never knew i would feel this way as i thought people are much better here compared to my old place. never the same. never better. the atmosphere here, just...different.

feels like i want to share everything. i do mean every single thing here. but i couldnt.

but i guess there is a few i can share.
its not about people. well maybe a bit.

the atmosphere here.
is not as what i desired. i yearn for something that indirectly boost. no, not boost. em.. say,evolve a feeling to seek for more. and what? i didnt feel the feeling. maybe it is just my fault.

my fault for not struggling in creating that atmosphere. here.
my fault for letting my friends unconsciously away from the rightful track.
my fault for being undeniably so unperfect.
my fault for not trying harder.
my fault for not having the X to ask for more.
my fault.





Saturday, October 17, 2009

diaaaaa..

Happy birthday mak!
May Allah grant you with health, success and happiness!

sayang mak. muax muax

Thursday, October 8, 2009

wargh



See? i've told ya. Mathematics kills.

Monday, October 5, 2009

jeng jeng jengggg

Assalamualaikum, my fellow awesome readers. chewah.

today is monday. isnin. senayan. aku pun tak tau macam mana aku boleh berblogging at this very minute. i just finished my AUCS12 test 2 this evening, 5.30 pm to be precise. and before that, i just had my Biology 2nd quiz for this sem. Alhamdulillah we dont have any Bio tests. at all. if we do, fuh! seriously i'll lose 8 kg in 3 weeks!

I never thought Ausmatians will become this hectic. i konw my life will be hectic and buzy and compact and all, but never thought the constant and temporarily permanent pressure will come up to this extent. the best part is, this is only my 1st sem. wahahahahah

life is never fair, hah.

yeah, we also this never-ending quizzes and tests. inequivocally stressing and pressing every single neoron existing. :) (senyum dengan penuh kepura-puraan, dasar hipokrasi).

ok lets leave that iewwing part and let me proceed to the main aim of today's post.

i would like to wish my BFFFFFFF for life, who will be sitting for the 'ala-objektif-je' PMR.

For the girl who constantly studies every single night and day.
For the girl who prays hard, as much as she works.
For the girl who always thousands of butterfiles in her stomach everytime exams draw near.
For the girl who have been with me for more than fifteen years.
For the girl who understands me more than any other.
For the girl who shed her tears in realizing how life is leading us.

All d best. May u get the best result.
May you are always in Allah's blessing.
May you will always be healthy, physically, mentally and emotionally.
May you found the x-factor within you.
May you live the happiest life throughout your journey in life.

Faizatul Alia bt Ibrahim Exstara.
Budak tinggi anak cina penakut tidoq sorang. wakaka

Super ikhlas dari Zawani Ibrahim yang baik hati. hahahahahahaha

Wednesday, September 23, 2009

:)

Selamat Hari Raya.
:)
ampunkanlah segala kekhilafan aku ya sahabat.

aku rasa lama2 boleh bersawang belog ni. haha. lama sungguh tak update. bukan takmau update, susah nak tapis benda apa yang aku boleh tulis dan benda apa yang aku tak patut tulis. sebab aku ni spesies tak suka menulis benda2 yang aku perlu libatkan kisah manusia lain. kalau depa suka takpa, kalau depa tak suka, naya aku. sebab tu la segala kisah dalam blog aku, aku cuba tak kaitkan dengan orang lain. isu2 yg aku tulis, semuanya secara general saja. mungkin orang nampak aku sebagai penakut, tak berani tulis tentang benda2 yang hebat. memang, memang aku penakut. aku takut andai aku tulis, ada pihak terguris hati. aku takut, andai aku tulis, ada pihak berkecil hati. aku takut, andai aku tulis, ada pihak yang tak suka aku, bermusuh dengan aku. dan yang paling utama, aku takut, andai aku tulis yang tak patut, scholarship aku kena terminate. nauzubillahiminzaalik.

kalau aku rasa aku dah tak mampu nak manage, aku terpaksa neglect dulu blog ni, and insyaAllah aku aktif balik lepas aku tamat Year 12 aku next year. InsyaAllah, pada masa tu, ada lebih banyak kisah untuk dikongsi.

:)

Wednesday, September 9, 2009

junnah yang satu ini

pack schedule.
awaiting tests.
piling assignments.

macam macam nak dikejar.
junnah tahunan ni dah tak lama. tinggal 12 hari lagi.
ayuh semua, kita lajukan, perbanyakkkan segala.
semoga kita sama-sama menemui malam yang satu itu.
malam agung dalam junnah yang sepatutnya tegar, namun punah atas goyahnya 2 yg didepannya. Sempurnakan dan hayatilah rukun yang pertama dan kedua itu, baru berkatnya dan kebalnya junnah ini.


cantik tarikh hari ni. :)

selamat 09.09.09.
selamat berbuka puasa.

salaam!

Thursday, August 27, 2009

helmi

Helmi

its ok kosmo, at least you've tried.

Tuesday, August 25, 2009

kak yam kak dena. :)



Nyatakan 5 fakta menarik mengenai si pemberi award:

1. She's a 21-year-old lad who believes in life, there arent regrets, just lessons.
2. Hate cik2 anon yang mempunyai kualifikasi menjalankan aktiviti ucapan di pasar2 hitam.
3. Bapanya seorang doktor yang fay-mous di SP kecintaan kami, tidak keterlaluan andai dikatakan fofular di kawasan utara tanahair.
4. Already engaged to Amir Ridhwan bin Ghazali. Harap Maklum. ;)
5. a serious and committed shophaholic. hehe

-MARYAM SAIRI-
1. We're used to be roomates for two years.
2. Her mother, Pn Bibi Sabariah bt Saad was my 1st mentor in sbpikp. and also the 2nd, the 3rd, and The Last. Setia kan aku. hehe ;)
3. Akan depart ke UK in less than 2 months i can say.
4. Pandai kimiaaaaa! :)
5. oh ya, her biology sister, Aisyah Sairi, also happened to be my roomate during my form 4.

Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya~
nak fakta ya? okey.
fakta 1: saya sayang famili saya.

fakta 2: saya sayang sekolah saya.

fakta 3: saya sayang cikgu2 saya.

fakta 4: pada saat dan ketika ini, saya sedang lost contact dengan seorang sahabat saya. taktau la dia hilang pi mana. matriks tengah ada exam ka skarang ni?

fakta 5: saya ada banyak tasks to be done by the end of this week, tapi takdak progress. :(

fakta 6: saya suka baca blog orang. maksudnya saya tak suka baca blog gajah atau blog gerobok almari ajaib.

fakta 7: saya nak felai.

fakta 8: saya sudah muak dengan urusan dunia yang tak pernah confirmed. resolution terbaru saya ialah untuk mengejar yang pasti. pelan-pelan. kata orang-orang di sebelah sana, slow and steady wins the race. (kita modify, kita buh moderate and steady) orang2 di sebelah sana saja ja letak 'slow' utk dipadankan dengan 'steady', nak bagi telly s-s. macam zorro zawani. hekhek. mungkin orang2 di sebelah sana buat that kind of sentence sebab terpengaruh dengan kisah lumba2 kura-kura dan arnab. (depa taktau kata ada Perlumbaan Kedua, yang mana teknik slow-and-steady-pintas-arnab-sedang-tidur-yeay! sudah tidak efficient. zaman la ni kena pakai akai ok adik2? ;))

fakta 9: saya prefer indah rupa dari khabar.

fakta 10: saya sudah kehabisan idea nak tulis menatang hapa lagi kat sini. nasib baik dah cukup kuota. hehe

Anda perlu memilih penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka
1. Nisa' : kami groupmates untuk INTEC MMS. Nisa kawan baik dengan Liyana. oh she stalks a lot. hati2 ya kawan2. hehe (jangan marah. siapa yang describe diri sendiri mcm tu kan. hehe. eh ada aku cakap ko comel?-sesi bodek-memodek)

2. Hidayah Rahim: Orators' League 08. Orang yang telah indirectly mengajar, bahawa kita boleh, whoever we are. kami sayang madam kami (ya madam anda juga, tapi kami nak bias kepada diri sendiri, harap maklum)

3. Asyraf Rohman. fbi di perantauan yang baru pulang ke Canada 20/8 yang lalu. dulu, Biro Akademik LKS 2006. penah kena sumpah depan ustaz sebab kena fitnah, sian gila (hehe).

4. AsumaZakia. junior umah Ali, skali dgn Tin & Paan & Kayun. rajin. semoga cemerlang spm 2009. :)


Sunday, August 23, 2009

kisah sekolah dan lepas sekolah

Dulu masa sekolah,
Ustaz pernah cakap, kalau yang lelaki, nampak aurat perempuan kali pertama tu dikira rezeki. Kali kedua tu bukan rezeki dah.

itu yang aku ingat sampai sekarang.

dan sebab ustaz selalu pesan kat budak laki2 saja, so aku pun buat tak heran, ye la, mana ada budak lelaki sekolah aku nak tayang aurat. so basically bab2 aurat ni kaum hawa je lah yang kena.dan sampailah aku enroll intec, minda aku mcm dah di-setkan, kalau bab2 aurat ni, orang pompuan jelah yang kena jaga betul2.sampailah pada satu ketika aku jadi volunteer INPRO (sukan tahunan antara program). ditakdirkan, aku kena jaga starting point utk acara olahraga.

Aku kena pegang white flag dan interact dengan rakan sukarelawan di garisan penamat. Ain steady je, jadi peneman aku di starting line tersebut, cuma tugasnya lebih berat pada pandangan aku, sebab dia kena pegang papan yang fungsinya menahan peluru tembakan tanda permulaan. Petang 7/8/2009, acara olahraga pertama pun dimulakan. ditakdirkan lagi, aku dan ain lah yang kena tugasan tu. Masuk je pelari-pelari. Fuh. serious aku tak sangka macam tu. Nak aku describe? takyah lah. aku nak descrie pun aku tak reti. Waktu tu aku buat tak tau je, ye lah, mungkin utk acara 100 m je kot, acara lain mngkin OK.

rupanya tak.

langsung tak.

Lepas 3 acara, aku pun panggil ain. "Ain, ingat tak ustaz kata apa dulu?"
Jawab ain, "Apa?"
Aku pun usha jelah dia dan lepas tu baru aku reply, "Yang kali pertama tu rezeki. Yang kali kedua tu dah dosa. Macam mana ni?"

Lepas tu aku & Ain tak tengok dah runner2 tu. Boleh habis ilmu2 aku kalau mcm tu. Lantaklah cukup orang ke tak, janji aku pegang bendera putih tu baik2.

Bangga aku, bila aku nampak sorang runner ni. masuk 1500m. pakai elok je.
Tahu siapa?
Student KTJ/DPT (Kejuruteraan Teknikal Jepun/Dasar Pandang ke Timur).
Mohamad Fahmi bin Abdul Hamid.
x-Classmate aku.
ITQAN-0708.

:)

Saturday, August 22, 2009

delayed

im sorry for the delay. super sorry. life has been great, despite of all the assignments and quizzes and tests. and praise to Allah, the h1n1 week break is no longer considered as our mid-sem break and yeay! we're having our mid-sem break starting today. but i guess the mid-sem break doesnt mean i can have my real break. tests awaiting and i have like a tonne of stuffs need to be done. this is only my 1st sem. seriously i cant imagine how life will turn out during my year 12. i have to be phyisically and mentally prepared i guess. resilient. and yeah, also prepare to face whatever the result might be. TER demanded is wow high. but that wont make it impossible. kak pijah had made it, so why cant i? talking bout ausmat, i wish all d best to mud and kak anneh for the coming SSABSA external exam. jumpa di sana, insyaAllah. :)

and for everything Allah had planned, there's always silver linings waiting. ive made strong bonds, stronger than covelent bonds, with my peers in sbpikp. i cherish every moment i had with them and Alhamdulillah, i found lovely people here as well. my classmates are amazing. my housemates are great. and one thing to share, 9 0408-ikupians stranded here before furthering our degrees in our particular fields and fly, insyaAllah. Wan Nabilah will depart to Jordan this Ramadhan. Amirul Amin to Russia, this Syawal. Isnizam to Korea, insyaAllah in February or March 2010. Fahmi have like a year and half to go before furthering his degree in engineering in Japan. Alwani, to Ireland in 2 years time. Najmi is doing ADFP and will continue ACTP for another year before flying to USA. Ain, Pon and me, we're praying hard to have koalas on our laps.

Alhamdulillah, congratulations to kak yam, for making ur life even greater than before. Selamat Berlepas ke UK. :) kak bihah, same goes to you. guess u might have a chance to bump into Obama soon. kak Am, i feel so bad for not having the chance to meet you that day. Selamat main karan dengan salji di negara yang punya bintang lima puluh lima. :)

kak dayah, hope the same will happen to you. make we, the orators proud of you! :)
syahmi, semoga berjaya dengan IB. respect lah buat IB. oh ya, kita punya kalkulator sama besaq.

Ya Allah, kurniakanlah aku kejayaan sebagaimana Kau kurniakan kejayaan kepada senior2 ku.

hail SBPIKP!

juga,

Selamat Menjalani Ibadah Puasa.
Salam Ramadhan Al-Mubarak.
:)

Saturday, July 25, 2009

Mathematics cikatronics

I wonder how people love maths; because i didnt.
I wonder how people solve a maths question in a minute or two and get exactly the same answer with the one in the marking scheme; because i take more time than them yet, my answer and the real answer is chalk and cheese.


geez
how people do maths?

Why mathematics seems to be a very interesting and easy to certain people, but to certain people, it seems to be a killer, mind-tightening and very complex up to the extent that the neorons might cross over each other and initiate a situation i call 'neoron tersimpul' which will result in:-
1) not getting the correct answer
2) not obtaining full marks in that particular question
3) depression and frustation
4) hating maths

i approve the fact that people tend to not to be sleepy during maths class as they say when ur hand is working on something, u dont have the time to doze off.
but people, there are some cases where people tend to be sleepy during maths class the most frequent a human can. seriously. i am one of them, and a very active member too. waha.

unlucky me.
because i got to work extra-besta-gusta hard to get a mathematical solution, which some of my peers find it as a piece of cake. cheese cake preferably.
i hope i'll succeed.


*mathematical studies year 11

Tuesday, July 7, 2009

siapa

'Apa aku dan apa fungsi aku hari ini'

Monday, July 6, 2009

yiha

salam

Masa mula2 daftar, aku harapkan dapat la satu bilik dgn ain, taaaaapi, tau2 ja, bilik dia betul2 bawah bilik aku. asal aku jenguk bawah nampak muka dia. asal aku jenguk bawah nampak muka dia. of course la nampak muka dia kan, takkan nampak brad pitt kot. kalau nampak brad pitt, fuh! confirm aku bersyukurrr gilaaa dapat tingkat 5. mengadap muka brad pitt tu kira best la kan, tapi yang tak bestnya confirm lepas 2 bulan aku kat sini, leher aku senget. mana taknya, kalau dah nampak brad pitt tiap kali aku jenguk bawah, mestila aku akan jenguk bawah seminit sekali. eh eh..tak.. 2 jam sekali. tak boleh la nak jenguk seminit dua kali, nnt brad pitt ingat aku ni anggota desperate housewives.

apsal aku merepek banyak ni?
ah lantaklah.

hari ni genap seminggu aku di intec ni. setakat ni tak blajar apa2 lagi. kelas pun belum masuk. baru placement tests. tapi aku tak rasa placement test tu akan tentukan kelas. so biarlah orang yang bertanggungjawab buat kerja2 tu settlekan kerja mereka, duit masuk mestila kena buat kerja. takkan nak makan blind salary kot. :)

oh ya, masa hari 1st aku masuk, memang aku dah set dalam benak fikiran aku yang kat intec ni ramai melayu. tapi sangkaan aku ternyata meleset. boleh dikatakan 50% je melayu. hmph. ahamdulillah, secure gak aku PSDS. tapi ini zaman aku. kasihan aku dengan junior2 aku. tahun depan dah takda kuota2. semua merit. berat la macam ni. maaf, bukan niat aku nak kata Melayu kurengs ke apa ka, tapi memang realiti kalau nak bersaing, kaum2 lain memang lebih pantas memintas. secara jujurnya, aku sendiri pun kecut usus kalau satu nak kena compete dengan manusia2 lain bangsa yang bersifat pulun secara semulajadi. pulun yang aku guna di sini bukan pulun yang bawa maksud strive, struggle dan yang seangkatan dengannya, tapi pulun yang bawa maksud kejar everything utk kepentingan sendiri dan berkemungkinan menutup ruang untuk orang2 lain maju ke depan. ops, ter-racist. ops! tersebut perkataan yang telah di -banned. perkataan yang telah di-banned ialah racist la. ops! tersebut lagi. kau punya pasal lah ni. :P (kidding, no hard feelings)

okay adik2 yang tak habis skolah lagi, tak kisahlah lah merit ke kuota ke, berusaha ya! :)

tamat kisah untuk adik2.

next chapter.

ausmat.

kenapa orang kata ausmat susah? susahkah? susah macam mana tu?
entah.
sungguh, aku tak berani kata apa.
ye la susah, tapi adakah pelajaran yang mudah?
entah. (lagi)

tapi itulah, sampai sini boleh cakap semua PM bagi statemant secara LIVE, ausmat susah.
entah. lah. (lagi lagi)
realitinya, 70-80 orang tak dapat fly tahun lepas.
70-80 orang tau. bukan 7-8 orang.
*sigh* punah semangat aku.

hm. apapun doakanlah kerajinan kesungguhan kejayaan aku di sini ya!

Tuesday, June 23, 2009

what a luck

ok. because of cse is sooo rabun, should i say HAPPY BELATED BIRTHDAY CSE here? :P

ok that's not the topic of the day. ok ok ok ok ok

so today i went to the library. by myself. so for those who are living in SP, or once lived in SP, i guess (memang pun) u guys know that the Jalan Pegawai + Jalan Kolam Air will be closed to the opposite way and will be one-way road. so basically there's no signboard telling drivers and users that the roads are being closed and the opposite way road is magically has this invisible NO ENTRY sign.

as happily as i am, i went straight from the opposite way and so i met this 2 tall YOUNG men in full traffic uniform. and because the NO ENTRY sign was INVISIBLLLEEEEEE, i had no idea of what should i do else than showing them my lisence and :-

INCIK TRAFIK : lesen?!
SAYA BAIK : nah.
INCIK TRAFIK : road tax mana?
SAYA BAIK : road tax? road tax tu yang mana eh (yes i x know which one is the road tax :S) yang ni ek? (showing to the one we call 'road tax' hehe)
INCIK TRAFIK : ha.yg tu la road tax.
SAYA BAIK : oh ok. so saya ni buat apa?
INCIK TRAFIK : jalan ni, lepas pukul 12.30 jadi one way. kiranya no entry utk awak lah.
SAYA BAIK : hah? mana saya tau! takdak signboard pun! (padahal sebenarnya of course la tau jalan tu one way..dah dari darjah 1 skolah kat jalan kolam air tu.) pastu ni saya kena saman la??!!!
INCIK TRAFIK : hmm..dah orang hindu tu kena, awak pun kena la.
SAYA BAIK : dia tau, saya taktau! :P
INCIK TRAFIK : maaf lah ye.
SAYA BAIK : ala incikkk....takmau la kena saman...
INCIK TRAFIK : saya tak boleh tak saman awak, tapi saya boleh letakkan kesalahan bukan dalam senarai yang membolehkan saya meringankan jumlah kompound awak.
SAYA BAIK : (blur) errr...emm....maksudnya apa ya cik?
INCIK TRAFIK : maksudnya, jumlah kompund awak ringan lah sikit.
SAYA BAIK :emm...ringan sikit tu macam mana?
INCIK TRAFIK : kalau biasa, kena rm200. tapi saya letak kesalahan awak yg bukan dalam senarai, jadi awak kena bayar rm30 jelah.
SAYA BAIK : oh ye ek. okay lah sikit.
INCIK TRAFIK: nak, sign kat sini.
SAYA BAIK : ok. mekasih ye.

:( habislah rekod bersih pemandu berhemah ini. hehe

merely a bebelan

adakah kemalasan untuk belajar selepas setengah tahun bersuka ria di rumah normal?
normal kot. cuma tak baik untuk kesihatan lah kan. tapi tapi tapi.... risau la pulak. otakku ini sudah melalui 2 kali proses oxidation tau. kalau google, agak2nya ada tak petua mengikis segala karat2 di otak? bila persoalan tentang 2kalioxidation ni diangkat, setakat ni baru ada 2 jawapan.

1- takpa. dalam masa kurang seminggu ni kita relax habis-habisan. AUSMAT mana boleh relax2 mcm a-level <--(orannnggg kataaa..bukan sayaaaa ;D).

2- refresh la. bukannya rugi apa pun.

tapi tapi tapiiii...mcm mana nak refresh segala mak nenek bio phy chem admaths? bukannya tak ingat langsung kan,cuma tak se-information-bloated mcm time form 5 dulu. kalau nak compare dgn geng2 form 5 la ni, mesti keok punya. nak buat koro pun tak boleh. masuk intec sah2 geng2 strettttttt A1s berlungguk2, siap boleh human trafickking. haha.


ok saya nak stop segala bebelan sekarang. hehe

terima kasih kepada adik2 yg tanya saya soalan through YM kerana at least saya bukak buku. hehe

juga adik saya kat rumah 2 orang ni (sorang ja kot, yg sorang g tu tanya arab n BM ja, hehe) sebab u make me explain without a single glance to those thick books.

juga juga juga kepada incik besar, sebab suruh saya bukak buku admaths.

p/s- happy birthday cse! URE LEGALLLLL! waiting for my turn to be legal jugak..lambatnya..

Wednesday, June 17, 2009

tergegar



so the program gegar sbpikp ended yesterday. no wait, it was 2 days before. im not writing about what happened, but what i see and feel instead.

first, its a nice thing meeting the fbi people. lama sungguh tak jumpa- except for a few who i met like gazillion times during my post-spm life. and they've changed! i mean really changed. and i would stress physical changes, as from my 2 eyes plus two 3.00+ plastic lenses designed for short-sightedness can see, they didnt change much on how they interact with others, very much the same people i knew during 2005 & 2006. rahimi with his hair and dressings, how asyraf ariff has grown up, skinnier kak anis, looooooonngggg haired asyraf rohman (oh he cut his hair be4 d program, so i guess not everyone who was there ever saw his long hair).

oh how i wish i will pass my AUSMAT with gila-colorful flying colours,so that i could finish my degree in Aussie. Apek's stories did a spectacular job in boosting my spirit to succeed, and i have to admit, jealousy motivates. talking about apek, he was one of the most annoying people i metin my life. i highlight,he WAS. what made me feel that way? i would say LKS. he was dictating fellow LKSians. or maybe it was only me feeling that way. hehehe.. but not now. agaknya dia dah bertaubat. ;D i wonder how we both finally x fight over decisions again, but having the same way of seeing how things should be done.

3rd- the authorities. credits to apek, kak syety, own, kak pikin, kak nuhan, kak sheena and fellow seniors for making the programme a success, despite the mess we have to confront. it was not so organized at first, but you guys made it after all. double thumbs up! ;)

the teachers and students. you people were very cooperative. thank you for giving me another chance of inhaling the same air i inhaled for the past years and letting me sleep in the very same dormitory i slept for the past 3 years. yes i missed them hell much. five formers- rugi sapa yg tak tanya banyak2.


























;D good luck to all 2009 spm victims. hehe. buono fortuuunaaaaa!
to those who unfortunate in joining the programme, i hope you guys will be extra fortunate in the upcoming years. :)

Thursday, June 4, 2009

tagged #4

cik ieka mahas!
tag aku yea..takpa2..

ada chipmunk ada mawas,
tunggu kau nanti aku balas. ;D

1. Guna handphone apa?? ( with pic )
- SE k810i
nak gambar? ahaaa..google la sendiri. haha

2. Guna kereta /motor apa? ( with pic )
- takda. aku tak mampu lagi nak beli kereta atau motor.

3. Guna wallet rupanya macam mana? ( with pic )
-hadus. aku pakai milkteddy. hahahahaha. dah stop. jangan ketawa banyak2.
takde pic.

4. Guna apa untuk update blog? ( with pic )
-guna notebook.

5. Guna jam tangan apa?
-tak pakai jam tangan sejak dua tahun yg lalu.

6. Soalan terakhir..kena tag lagi 5 orang
-takmau.

Tuesday, May 26, 2009

budi

menjadi orang penting itu memang baik,
tetapi menjadi orang baik itu lebih penting.

Sunday, May 24, 2009

drafts

ive wrote a lot.
whole load.
i did published them. all of them, for a few minutes.
because in the end, i made up my mind.
i saved them as my drafts.
and they will remain there for eternity.

Thursday, May 21, 2009

turn aku plak.

okay people. disebabkan pasni budak2 0408 akan bawak laluan masing2 (bak kata anak ali), aku pun nak crita gak pasal hampa2 semua. tapi aku story pasal hampa2 yg blogging ja la. kalau pasal org lain yg tak blogging, depa bukannya tau pun kan.

ok,first skali nak cerita pasal anak ali. apsal anak ali yg aku cerita dulu? sebab...cerita pasal dia takbanyak sangat. hehehe..kalau pasal ali ni bukannya boleh banyak2..sikit2je..hahaha..
ok, safwan ariff ni tinggi orangnya. kalau dia berdiri sorang2, mesti aku ingatkan tu KL Tower..tapi bila diamati dgn teliti, eh eh..safwan rupanya. tapi jaranglah dia berdiri sorang.dia slalu dok dengan syamil. haaa..bila dia dok ngn syamil, confirm! terbinalah KLCC versi sbpikp. aca lak jadi sky bridge.ekeke.. jgn marah ye. gurauan semata. erm, safwan ni baik orangnya, boleh dibuat menantu (statement khas utk promote anak ali jadi adik ipar izy).dia selaaaluuuu bagi kat aku ayam. kadang2 dia bagi pokok, mcm2 jenis pokok la..pokok mangga,pokok kelapa..kuda pun ada gak.tapi jgn salah faham ye, ni game myfarm kat facebook, bukan di dunia reality ya. lagi..ha,kalau boleh bagi award,aku nak bg award ''penghantar komentar terbanyak'' ,sbb dia lah yg paling banyak hanta komen kat blog aku. blog dia jarang la dia nak update. update pun sbb aku n wawa dok kata kat dia. bila dah update, ngata aku lak tu. haha. to safwan- goodluck in uia ok!

2nd- haziqahmathassan. actually,sal panache ni aku taktau sgt la..yg aku tau, dia ni minah colgate.pantang ada org nak maek gambaq, mmg dia la yg pertama buat iklan colgate. dia tak mainla darlie ke sensodyne ke..dia nak colgate je. ;p pasni pe kata ko try mukmin plak? 'mencari yg halal itu adalah fardhu bagi setiap muslim.' chewah~

and last skali...
cik wahidah bt abas. rumate 2007. jiran 2008. aku rapat ngn wawa start f4 r. masa f1 sampai f3 aku bukannya ske sgt wawa ni.hehe. tapi tu la, org kata tak kenal maka tak cinta. lepas masuk dorm skali dgn wawa, baru la aku kenal sepa wawa ni sebenarnya. wawa ni kalau sal bio, fuh! mmg aku salute abes aa. tah2 buku tesk bio tu diadah hafal dah. masa hari ujian topikal 1, paper bio, minah kecik ni la yg ter-menghafalkan aku pasal transpiration. n tu lah 1st time aku hafal teks dr buku teks. haha. memang wallah la, soalan tu yg kuar utk bhgn essay bio! tengkiu ye wawa..tanpa dirimu siapalah aku.chewah~ tu sikit je, baru pasal bio.banyak g kenangan kita bersama, kan wa. emm..pe g ek.. haa,pasal stay up sambil picnic tu. masa tu mmg best. aku, onah n wawa. kak wani pun slalu join kita gak an. kalau cakap pasal picnic2 ni, aku mesti igt pasal satu dialog tu.diolog apa? haha,biarlah wawa je yg tau..aku nak sebut pun cam ntah pepe je. haha.. wawa n aku slalu buat pertandingan bunyi. lawak gila aa..mmg lepas pertandingan tu mmg aku susah nak tido. asyik nak gelak je teringatkan pertandingan tu. n sampai sekarang, pertandingan yg berhari2 tu takde pemenang, kita seri la ye wawa. aku n wawa slalu g skolah skali. aku terharu btol kalau cik wawa ni tunggu gak aku sbb kadang2 aku terlewat, tapi wawa sabar je tunggu aku (walaupun dia dok jerit2 panggil aku, ;D) . aha, satu g, part yg penting skali, kat skolah wawa pakai perfume body shop- yg kaler pink. scent tu, aku boleh cam. haha..kalau barang tu barang wawa, mmg aku boleh tau dari bau barang tu. mesti ada scent wawa. aku pun taktau la cene, tapi mmg boleh bau la barang wawa ni. ada scent dia yg tersendiri. :) lagi...wawa ni rajin hantar dobi..hehehe

tu je lah yg aku larat tulis so far. :D

IL JI-MAE




its a story about Lee Geom, a son of a noble family or be more exact the nephew of the king in chosun era. His father was Lee Wonho, who was accused in treason. Hiding inside a small cupboard,Geom saw the sword with black emblem engraved that killed his father, and he was the only one who witnessed it.


one night, his whole family was scattered. he himself was 'kidnapped' by a thief who broke into his house after the daeth of Lee Wonho. He was raised by the nice thief (haha) and his wife. due to the sudden shock, he lost his memory after suffering from high fever. he grew up to be a young man who acted like a scroundrel (sorry,but i have no other word) but a kind man at heart. He began to gain his memory as he was bullied by his classmates who came from noble families. oh ya, he was known as Ryung.


he then began to search for his family with the help of a gangster. but being a son to a traitor, wrongly accused or not, the search was done underground-secretly. He managed to look for his sister and they are about to reunite when an unfortunate event happened, the government found out that her sister was the daughter of Lee Won Ho the traitor(as what they called) hence she was executed to call Ryung out. she was caught and was charged as a wanted criminal for being a runaway slave girl and for injuring a guard.



Having learned that she was a traitor's daughter, and her brother, Lee Geom, had been in contact her, the authorities set up a gallows to lure him out. However, in his failure to rescue his sister, he watched her being hanged to death. He abandoned the thought of finding his mother, afraid for endangering her life, hoping that she was well and alive somewhere.



From that day onwards, Ryung declared to go for a revenge and find the murderer of his father, by looking for the owner of a sword which had a symbol carved into the blade as a clue. During night time, he turned to be a robber who robs the corrupt government officials and gave to the poor people. People recognizes him as Il Ji-Mae.


the search led him to his father's comrades: the king's loyal ministers. As the story climaxed, the truth of his father's death led him to the Palace. He began to planned to burglarise the Palace. That one night, he found out about everything and after threatening the king, he disappeared. Rumors of him being dead was spread all over country. However, after 4 years, someone else burglarised into the Palace the very same way and same costume too.


familiar? Of course, he is 'Robin Hood' to the people. The rich feared him for their wealth, the soldier hated him for various reasons, the people loved him and gave him a name, Iljimae, which mean a branch of plum/titis flower (mei hua). For every time he steals, he leaves behind a drawing of a branch of plum flowers, known as his trademark. The townspeople began to declared him as King as after an incident and the people began to lose faith in the king.


highly recommended to all. the story is done superbly well. the end isnt as what as i expect,spoiled;confusing and unclear. but i guess that causes of the eagerness of watching The Return of Il-Ji Mae, put aside the fact that lee-junki is not playing the main cast.





oh yes, i know there will be many who just scroll down without reading. haha. relax je.

Tuesday, May 19, 2009

terbang lagi. haih

:'(

:'(

:'(

passed one. failed one.
oh paseipa fail?
paseipaaaaaaa.......?

Sunday, May 17, 2009

and today is sunday. yesterday?

haih. i was strolling A to Z from my blogspot lists and seemed lotsa people are happy wishing their educators with the happy-well-you-know-what.

thank you to the colours of my sketches.

now i know the big amplitude made ur voice wow-loud, the greater frequency proposed ur high pitched raising voice. thanks to my physics teachers, i finally discovered that the super high voice wasnt caused by me. im a good girl aftar all. HAHA

yesterday u said 3+4 =7. today u said 5+2 =7. i called u a liar. sorry for the misunderstood, for now i know 2^2+1+7-8+(3/4 x 12)-(3^2)-1+ 2^2=7
dealing with the sellings and buyings, notable changes and balances are miscounted. thanks to my maths teachers,now im an at-least-i-know-how-to-count-but-an-effing-calculator, but expert in counting money to be particular. well, money is essential.

talk n listen n talk n listen n it never ends. thanks to the cikgu2, teachers, ustaz2 and ustazah2 and not to be put aside, sensei. for now i can communicate effectively eventhough my language is ehehehe-level ;D, writing i do, and at least i understand even it does give me headache when it comes to 2 way communications, be it arabic. let alone nihonggo.

ever smell Nina; Nina Ricci, DKNY; Red Delicious, or Amore? now and then we will hear- "try this out. nice apple smell, huh?" or "i feel like smelling scrumptious lemonade!". thanks to my chemistry teachers, now i know the scents are methyl benzoate, isobutyl methanoate and methyl-2-amino benzoate, to name a few.

the brain in my kiddo world version was divided into 2, known as the left brain and the right brain. the righty use mostly left brain, and the lefty's vice versa. and thats the most detailed i know. thanks to my biology teachers, they taught me that the cerebrum is divided into 2 hemispheres, the left is associated with analytical skills, mathematical ability, speech and writing and on the other hand the right is associated with creativity and artistic ability, but yet caused another confusion to both of my hemispeheres, which brain m i using? and again, cikgu zahrul solved the confusion by answering, we're actually use a bit of both sides of the brain, making the human is individually unique from one another.

the world is sure exciting and promising us with like thousands of millions of killing adventures and tiring obstacles-not to mention the pleasure and relaxation. yet there is another world awaiting us. thanks to the agama, syariah and quran sunnah teachers for making me realize how short this life is, and how important for us to be well prepared, waiting for our turn to bid farewell to the cosmos.

sorry but i cant mention all them here. these are the formal ones. seems unfair as they are not our only educators. the whole world is our educators. so , thank YOU.
:)

oh ya, even our mistakes are the teachers. we learn from mistakes-
quoting from kak diana kurakuramerah yg cute,
'in life there is no regrets, just lessons'

lets change the term, its unfair to say the day is only to the 'teachers'. then lecturers mcm mana?
we make it:

HAPPY educators' DAY to all.

Monday, May 11, 2009

ukaussie

“Dan apabila hamba-hamba Ku bertanya kepadamu tentang Aku, maka (jawablah), bahawasanya Aku adalah dekat. Aku mengabulkan permohonan orang yang berdoa apabila ia memohon kepada-Ku, maka hendaklah mereka itu memenuhi (segala perintah-Ku) dan hendaklah mereka beriman kepada-Ku, agar mereka selalu berada dalam kebenaran” ,
al-Baqarah (2:186)

alhamdulillah.
syukur syukur syukur syukur yang amat.

Monday, May 4, 2009

rofok

Assalamualaikum w.b.t.

tadi aku pegi latihan kete, dan ketika aku sedang menunggu giliran aku untuk menekan minyak dengan hanya gear satu dan dua di perkarangan IM tu, aku pun meluangkan masa aku dengan melepak dengan seorang cik india cumil berusia 22 tahun nih. sedang aku kusyuk menemuramah beliau dalam bahasa melayu ala2 tamil, tiba2 aku terdengar suatu suara, dan seraya itu terjadilah perbualan berikut antara seorang pelatih IM dan jurulatih IM :-

Jurulatih IM : hey tak malu, hisap rokok!

Pelatih IM : hisap rokok la macho, cikguu..

Jurulatih IM : macho ka? tak macho lah. tak caya tanya budak tu (lantas jari telunjuknya ditujukan ke arah seorang perempuan yg sedang duduk di sebelah pemuda yg merupakan pelatih IM tersebut).

-lalu perempuan tersebut menggeleng2 kan kepalanya, mengiyakan kata2 jurulatih IM.

Jurulatih IM : haaaa...tengok tu! budak pompuan tu takmau kat hangg..hahahahaha

Pelatih IM : ala, orang pompuan bukannya tau pun best ka tak best hisap rokok. best oo..

Jurulatih IM : hek'eleh...apa daa..hisap rokok tu buang duit, pencemaran udara! nanti dapat penyakit macam2, padan muka hang, tak dan kahwin. hahahaha!

Pelatih IM : cikgu, awat paku saya teruk2 ni. dah la depan awek. malu laaa..

Jurulatih IM : ha, tau pun malu kat awek. tengok saya, sepanjang hidup tak pernah merokok, sebab tu la berduyun2 pompuan mau kat saya, saya ja takmau kat depa. hang kan, sebab hang merokok, esok sapa pun takmau kat hang. kalau nak jadi yang terhangat di pasaran macam saya, hang kena la berenti merokok.

walaupun mcm kasar semacam, serious aku rasa mcm berkesan ja cara pendekatan jurulatih IM tu. :)

anak ali lagi

here i would like to express my gazillion thanks to anak ali, again, for giving me lotsss of rhode islands and chickens. hehe

nanti bagila banyak2 ayam lagi ya! makasihh..
nanti aku hantaq banana tree banyak2.

Monday, April 27, 2009

guna

i wonder if u people know how it feels like when u feel ure useless.
and why is did i feel so?
because im being sooo unproductive.
ces, tak guna.

its been months since i left school and seems like i have done multiworks.
from jobless to employed.
officially done and free and being fired.got fired on my very first job. what a luck.

now i see myself as a lucky one, to have all these kinds of experience. my heart is threating to stop beating as i never want to admit, but why should i deny fact? i do learn a lot during my time working for shamsuna sdn. bhd.. in fact, i learnt something i never knew, and never expect i will- i.e. detecting fragrances. its somekind of knowledge, indirectly. not only that, it has brought me to a world i i never involved in before. fine,who on earth x know perfumes? but what do i mean here is something else which have to do with marketing and yes, business. and of course, it is obviously not the same with running business during the schooltime, where ur sales mesti laku punya. ahaha. and one more thing, it taught me how to be super pretender, which means to pretend as if u feel like hugging the customers to conceal the fact that u actually wish u could sway the 300ml Ralph Lauren Polo Blue to his face. as if u knowww everything about perfumes and fragrances when dealing with customers but actually u dont really know, knowing what to offer when they asked for cigar or whatsoever like fragrance. i learnt that customers are always right, eventhough they're sucks. ahahaha.


i also met people. numerous one. numbers is one, types and kinds are all matters.
young and old, u name it. an angelic boss i say, en affendy. the one i dislike most, ah, malas nak crita. maybe due to the fact that i am a kind of one who enjoys meeting people, it feels wonderful to be surrounded by people.variety of. from the bahulus' to jewelleries'. ehem, from hot bachelors to young widows. nice ones. and still, because of the fact i mentioned earlier, i wonder no more why i feel so alone whenever im alone.maybe i just need people ah.

at least i do learn something, meeting so much wonderful people, and made income also. hehehe.

im not that useless after all, i guess.

but i still need a job, to make the boredom away, away and not coming back.

what a lame post. lantaklah. ahaha :D

updates



why jumps?


nak update

nak update

nak update

tapi taktau nak tulis apa....

Tuesday, April 21, 2009

fish n chip


saya ada satu soalan. kalau ada yang tau jawapannya, bgtau ya.

mcm ni, kita (manusia) kalau tgk saudara2 se-spesies dengan kita dipenggal kepala, disiat kulit n apa2 je la kan, kita rasa kejam kan. nak tengok pun tak sanggup.

pastu kan, kalau kita siang ikan, kalau ada ikan lain nampak kita siang2 ikan tu, buang insang dengan dia punya mulut, fins semua, ikan tu akan benci kat kita tak? n apa akan jadi pulak, kalau ikan tu, ikan yang kita bela. dia akan tak suka kat kita tak? memang la ikan takdak akal, tapi orang selalu cakap, binatang pun ada perasaan.

tu kalau ikan.

kalau ayam? kepala sah2 kena potong. dalam kes ni, ikan kena syukur la sebab tak banyak ikan yang kita kena potong kepala dia.

agaknya, kalau kita nak siang ikan, pastu kita ada ikan dalam akuarium yang asyik skodeng kita siang ikan, kita kena bgtau siap2 kat dia, "ikan , relax je, kalau kena siang pun, bukannya kena penggal kepala, setakat buang perut, insang, ekor..alaa..sikit je.. bukan mcm ayam..macam2 kena,isk isk isk.. tapi dont worry, i lap u"

pastuuuuuuuuu, kalau kita bela ayam ke, kambing ke, arnab ke, pulak, kita nak bgtau apa kat mereka2 tu?
pastu pulak, kalau semua binatang2 dalam dunia ni tau kekejaman manusia, kita nak bagi excuse apa? "sory la..tapi hampa memang sedap la", mcm tu ka?
Ya Allah, banyaknya kalau. Patutlah Islam tak galakkan penggunaan kalau ni.
Astaghfirullahalazim.
agaknya saya yang merapu banyak sangat kot.
tapi, takkan hampa semua tak pernah terfikir mcm ni kot?
wallahualam.

Monday, April 20, 2009

susah bila budak kecik pandai.

ariff: kakak! kakak!!!

saya la: yaaaa.. awat?

ariff: awat kakak suka cakap 'kami'. guna la 'saya'. 'kami' tu untuk ramai ja, kakak tak tau ka?

saya la: ariff, jangan la tanya mcm tu. kami taktau la nak jawab apa.

ariff: hah, tu, guna kami' lagi.

**

Monday, April 13, 2009

oh hello hello

done with 2 interviews. dont ask me about jpa. damn it was not fun at all. seriously i say. why should the discussion topic was on obesity? those who got current issues as ur topic discussion, be grateful. lets not talk about jpa as im sure no one is interested knowing how was the interview as there were thousands who were called up for the interview and, the one reading this post might be a JPA scholar too. haha.

and since isnizam n wa n sirfik etc etc keep asking me how was the petronas educamp, and im currently not in the mood of replying sms-es as my handphone merajuk lagi, haha, i decided to let the thoughts and experience to flow right here wokeh. if im not answering you, call me or text me ok.

okie dokie.

on the first day, there was mostly briefing on the tests you will be sitting for and interviews which you will undergo. those who are going to the next educamp, please wait for the bus about 20 minutes earlier before the exact time the driver say he will be. because what happened to be was, damn, i missed the bus and caught in the rain. haish. lucky me to have this pak cik who is from the transportation maintenence dept to drive me n and my roommate exclusively to the cancellor hall. however, we still arrived there well, about half an hour late. hahaha. right after the briefing, there was a group activities which was done during the campus tour programme. grab the chance to know your competitors. but when u decide to get to know ur competitors, be prepared as you are getting to know how great your competitors are. hahaha. seriously, i met this syed putra girl who currently was under 2 weeks programme organized by Yayasan Tun Abdul Razak which the interview was super tough and the programme was/is attend by the chosen ones only as the programme was/is directly under YAB DS Najib. and she was also the penghuluwati during her NS. from the way she talked, i knew she's a great leader. the other who i met was a boy from east coast, who when i asked him what a carburator is, he explained to me the function of the carburator and related it to the throttle, fuel tank and also physics principals as if he's a professional mechanic n good for him, he's applying mechanical engineering. thank god no one asked me about business. ahahaha.

at night, there were two tests, personality test and maths and science test. for d maths and snc test, the test taken depends on the course you take, e.g. during my time, those who were applying for technical courses i.e. engineering courses, they have to take maths and snc test (not 2 tests, but maths and science (phy, chem, bio) questions were compiled altogether in a booklet) and for those who were applying for non-technical courses i.e. econs, BA, finance, geology etc. have to take maths test.

the next day was the crucial one. my interviews were in the 1st session. let me get this clear, there will be 4 sessions, i.e. A, B, C,D. A & B sessions were held in the morning and the other 2 were held at noon.

there were 2 interviews- individual and group. firstly, we were told to be in groups, and were given a case study. every group consist of 4-5 candidates. so there were Card A, Card B, Card C blablabla. every card was on the same case study in general, but different on the aspects on seeing the case study. oh this is getting complicated. ok, lemme explain again, using examples ok.

my case study was on Education Policy and the group we were in was a comittee formed by the Minister of Education (but not muhyiddin la, ok, haha). i was the 3rd person, so i gotta hold the Card C. Card C see the education policy in professionals point of view and the recommendation on the modification of the current education policy was to place the most clever in universities and the less clever will be given relevant skills training. for the holder of Card D, the case study still on the Edu Policy, but the views are different and the recommendation was also different. same goes to the other cards.

30-40 minutes were given for preparation before all of us were called to be in a waiting room and wait for our turns.what to do during the interview is when u're called in the interview room, present your case, whether u agree or disagree with the opinons, give your own opinions and your solution. right after the individual interview, wait for all ur groupmates and again, wait for your turn. once ure called up again, go into the interview room as a group and discuss abut ur case study and find a solution for your problem. in my case, we had to decide an education policy to be implemented in our education system.

done with the most crucial. next, there were IQ tests and English Placement Test to be taken. i guess u know what to do. :)

here i would like to say thank you for all who helped me out throughout the educamp. parents, pakandak and seniors, thank you so much for ur advices, zul, u helped me a lot :). to the first one who rang me during the educamp, thanks for ur ideas on why i applied for BA n for ur fullest support.*ehemehem.thanks for ur money n time. >:p to aliyyah, thanks for being a very cooperative n nice roommate. to shah, thanks for being there nights and days giving tips and telling me what to do and what not, and also for being super supportive every time i called u asking the same questions. sorry that i was so lazy to walk to V2 that noon.all the best in ur studies and walla for ur coco. to all RCSUs and the educamp comittee, u guys are great. to Miss Ani, all the best breaching ur contract :P. to nizam n hanzalah, all the best in whatever u undertake. to all G2s members, u guys rock. anis, hope to see you again.

all the best for future educamp participants.

Tuesday, April 7, 2009

cilok dari blog And The Sky is Not The Limit,

TOKYO (AFP) - - Riding motorcycles helps keep drivers young by invigorating their brains, the scientist behind popular "Brain Training" computer software said Wednesday, citing a new scientific study.

"The driver's brain gets activated by riding motorbikes" in part because it requires heightened alertness, Ryuta Kawashima said after his research team and Yamaha Motor conducted a string of experiments involving middle-aged men.

"In a convenient and easy environment, the human mind and body get used to setting the hurdle low," he warned. "Our final conclusion is that riding motorcycles can lead to smart ageing."

Kawashima is the designer of "Brain Training" software, which incorporates quizzes and other games and is available on the Nintendo DS game console under the name "Brain Age" in North America.

A self-professed motorcycle fan, 49-year-old Kawashima cited a new study conducted jointly by Yamaha and Tohoku University, for which he works.

One experiment involved 22 men, all in their 40s and 50s, who held motorcycle licences but had not taken a ride for at least a decade.

They were randomly split into two groups -- one asked to resume riding motorcycles in everyday life for two months, and another that kept using bicycles or cars.

"The group that rode motorbikes posted higher marks in cognitive function tests," Kawashima said.

In one test, which required the men to remember a set of numbers in reverse order, the riders' scores jumped by more than 50 percent in two months, while the non-riders' marks deteriorated slightly, he said.

The riders also said they made fewer mistakes at work and felt happier.

"Mental care is a very big issue in modern society," said Kawashima. "I think we made an interesting stir here as data showed you can improve your mental condition simply by using motorbikes to commute."

sapa ada RXZ? nak pinjam. hahahah

Monday, April 6, 2009

and the opposite happens to me.

back in January, i accumulated hatred towards my boss (ex-boss for now, please :D). i hate him so and thats why i dont have any good stories about him. haish. today, i wish my current boss is my boss forever. En Affendi is a very nice guy. what happen to be is, the business is not going so good in so not lucrative. to hire me is not a brilliant idea. so one day he called my mate and told us that he'll be stopping from doing the business he is running in May, and he asked me to only work only till 31/3. what i did on 31/3 was, sending him a sms, telling him that i still want to work. less than a minute, he replied me, OK. happy gilosh! haha. and not only that, he even reserved me to work for him in May, in other place, and in other field of business which i myself x know what will it be. see how nice my boss is and that will be a concrete reason for me to super respect him.

i also hated working when i was a staff of the perfume shop. almost every morning i woke up saying, ' oh i hate every single day of working'. deepin my heart, i even felt; 'if this is the working life i would rather not to work and die because of boredom'. but now, i am very happy with my work i wold rather not to have even a day off. seriously, i feel like i want to work every single day. *workaholic temporarily* now what is happening to me?

oh ya, i also was NOT called for PPC interview. oh why? nak jadi cikgu pun tak layak ke?

Sunday, April 5, 2009

kisah mesin ATM

Ahad 2 minggu lepas, aku keja full time sorang2 sebab kak mas off. so pagi2 tu aku lah yang kena bukak kaunter n all. n kebetulan hari tu jugak ada promotion digicams, last day pulak tu. Masa aku tengah kusyuk susun2 wiring n sibuk2 nak charge bateri binatang2 peliharaan kesayangan aku tu, ada la seorang abang yang boleh tahan jugak tahap kehensemannya, bawak bagpack datang jalan and terus datang kat aku. dia tanya, " Adik, kat sini ada ATM tak?", aku pun jawab lah, "Ada", kemudian semestinya dia tanya aku lagi, "Emm, dekat mana ekkk?" aku pun jawab lah balik, "tu, sana tu", dengan menunjukkan ibu jari aku ke arah barisan ATM dekat2 dengan playland tu. jawabnya, "WOW!", dengan mukanya penuh cahaya kegembiraan. senyum je aku dengar dia cakap ' WOW'. lepas dia blah, pecah perut aku gelakkan dia. hahaha

Tuesday, March 24, 2009

tagged.

kak shake. :)

::: What is the relationship of you and him/her? :::
cikgu chem saya, jiran Ali5, kak senior yg agak rapat dengan saya. :)

::: Your impressions towards him/her :::
pandai.

::: The most memorable things he/she had done for you :::
stay up pada satu malam untuk mengajar saya chem. mekasihh.. juga pada satu ketika ketika beliau sudah tidak bersekolah, beliau telah hadir ke sekolah pada waktu prep malam, untuk mengajar saya chem..

::: If he/she become your lover, you will :::
harap maaf, saya bukan lesbo dan saya percaya dia juga bukan begitu.

::: If he/she become your enemy, you will :::
insyaAllah tidak akan. :D

::: If she become your lover, she has to improve on her :::
erm..takyah tukar apa2. i suka dia seadanya.

::: If he/she become your enemy, the reason is :::
dia takmau ajar saya chemistry. hahaha

::: The most desirable thing to do on him/her is :::
tujuh hari tujuh malam ajar saya admath dan chemistry, sampai saya cekap nak mampos. hahaha

::: The overall impression of him/her is :::
pandai dan motivating.

::: How do you think the people around you will feel about you :::
"sapa2 tolong buang budak ni jauh2. bising laaa."

::: The character of you for yourself is? :::
talkative dan talkative. bak kata cikgu nurul, "kamu ni cakap takdak noktah noh", hahaha

::: On contrary, the character you hate of yourself is :::
bising, baran dan berserabut.

::: The most ideal person that you wanna be is? :::
Nurul Zawani bt Ibrahim Exstara.

::: For the people who likes you, say something to them :::
tengkiu. :) fikir betul2 ya, nnti anda menyesal, saya takmau tanggung.

::: 8 people to tag :::

1. Jart Jasni

2. Basil Hazman

3. Zul

4. Farina

5. Anak Ali

6. Anne

7. Ku

8. Albert Einstein. ;P

::: who is no. 2 having a relationship with? :::
entahlah, tak pernah pulak dia cerita.

::: Is no. 3 a male or a female? :::
male.

::: If no. 7 and no. 8 were together, would it be a good thing? :::
hahaha. not so good, as 8 dah tiada di muka bumi ini. tsk tsk

::: How about no. 5 and 6? :::
hilang tension kalau duk dgk 5, yg 6 sekutu farina. hehe

::: What is no. 1 studying about? :::
dia pun tak sure g nak blajaq apa. nnti dpat offer apa2 bgtau aku tau, jart.

::: Is no. 4 single? :::
ntah, single kot.

::: Say something about no. 2 :::
he is not going to do this tag walaupun saya pi merayu kat dia. hahaha

Encik Amar, come back to Tesco SP.

people says we usually dont see the goodness of something until its gone. so damn true. back to months before, to say this way was so not me. Encik Amar was the former Complex Manager of Tesco SP, here in Lagenda Heights. he's arrogant, pasan hensem and carefree towards people under him. 50% of the workers there, from under the kithens to the technicians on the ceiling, didnt have warm bonds with him. now he has been transferred to Tesco Taiping and a new complex manager is in. ieewww. sangat tak best. he's wayyyy stricter than en amar, wayyyy carefree than en amar and wayyyyyyyyyyyy not supportive. oh encik amar, we love you. hahaha. on his first day managing tesco sp, tesco's staffs and kiosks' staffs had already have so much misunderstanding and opposite opinions, and of course we're right and he's wrong. dont expect me to support him okie. haish. serabut la. everything we do are always wrong dee. during the times with encik amar yg hensem tu, kiosks' employee can wear anything we like, top to bottom. but no longer for now. back before the workers can use any dustbin, in or out. now? no more. we have to use the big old blue dustbin which is located way further than any of the dusbin around us, not to mention the fact that we actually have to lift and transport our dusbin with rubbish inside to the big old blue dustbin, and along the way there, we are going to have so many eyes on us. it might be okay for me. but i dont think so when it comes to the bahulu workers and the staffs in the food court. air meleleh2 and all. jauh laa. and there goes 'guaranteed cleanliness' impression. the food and the places are clean, its a undoubtful fact. and its soo going to be ruined.
done with that.

about my current status, i am now a worker for Muizz Dua Sdn. Bhd.. The kiosk is located next to the perfume kiosk where i used to work before. to work in other kiosk which is near to the former boss u used to work with will be very challenging. plus if u have a conflict with your former boss. hahaha. just as if u were dating a girl in ur class, and then u clashed, and then u make up with her very own best friend. sucks la wei. if one day u're confronting the same situation as i am, be professional. let he be the way he wanted to be. in my case, i'll be meeting mr-whats-his-name almost everyday. he pretends as if he never knew me. im i sad? no. tak langsung. fun la. hahaha. i know he's annoyed. heartache. mesti dia menyampah tgk muka aku yg happy kerja kat sebelah kiosk dia. hahaha.. oh now u've seen my hidden horns. hahaha.

Thursday, March 12, 2009

todayy

Alhamdulillah.
Segala puji itu hanyalah bagi Allah.
terima kasih banyak2 pada semua. :)

Sunday, March 8, 2009

AllEngland2009

menentang Lin Dan yang menyerupai Mong Ryong yg sungguh kiut miut.
masihkah ada peluang utk Chong Wei?
insyaAllah. kita doakan utk yg terbaik.
:)

Friday, March 6, 2009

Syarikat Permainan Malaysia

*sigh*
*sigh sigh*
*sigh sigh sigh*

dear my exclusive hot sexy radiant spm slip,
i wish u will stay in the envelope forever.im sorry to say this but im really not in the mood of meeting you,eventhough it is my very first time meeting you in my real life. actually i already met one of your siblings, the one which belongs to my sister. that sibling of yours is good looking tho. but i silently hope u'll look much prettier and radiant than that sibling of yours. oops, i slipped that one out.

blame me in the first place because its me who was willingly sat for you.

it will be my pleasure if the school would like to keep my spm slip as a specimen for the spm candidates in years coming. and if the school would like to make money from my spm slip, you can simply walk 20m/h to the nearest photostat machine and make thousands of copies of my spm slip and then, do recycle the copies.u could make about rm0.50 from the copies. i say its not bad for a beginner as i know pihak sekolah agak tak reti berjimatcermat. ;D

for those who are enthusiastic to know your spm result, please dont ever talk to me about the coming-out-result. u'll annoy me and i'll see you as a green housefly on my hey-i-havent-lick-it-yet!! ice-cream.and for your info, i will not be influenced with your earnestness of knowing what will be ur result is. and yeah, dont ever tell me how pathetic i am to have this kind of feeling. im not pathetic in my eyes, and i consider myself to be lucky for not having the eagerness,as you felt.

for those who are counting days for the spm result to be out, please enumarate for me too. im not in the mood of counting. i know how good u are in maths. and you know how baddd my maths is. so why dont you do the maths for me. :D.

and if any of you r soooooooooooo anxious of getting your result, it is indeed gratification if u would like to volunteer in becoming Nurul Zawani bt Ibrahim Exstara, KB038A063 on 12 march 2009.

thank you. and good luck.

Tuesday, February 17, 2009

mereka mereka di sekolah buruk 3 blok.

buruk tapi best.

waktu aku di tadika,aku rasa macam aku takdak bestie.serious. kawan yang aku ada cuma mereka yang selalu ajak aku balik rumah lewat,tapi aku cuma ikut sekali,sebab van yang 'mengutip' aku selalu je datang awal. jadi takdelah banyak sangat adventure aku masa tadika.budak lelaki kecik2 yang terhegeh2. benci betul aku kat budak laki kat tadika aku tuh.

Pastu naik darjah 1,skolah buruk dan kecik kat sungai petani,town of heroes aku tu. skolah tu ada raaamaiiiii jiran. hehe.. start dari kiri skali, sek men ibrahim, pastu sek keb ibrahim. sebelah kanan pulak, sek men convent FB, gereja katholik, sek ren st theresa n last skali sek ren st theresa. bila peak hours je, terus tutup jalan tu, siapa yang pergi balik sekolah dikutip oleh makbapak,padan muka, mesti stuck dlm traffic jam tu. *evil laugh*. aku pulak, tak dikutip oleh makbapak aku, darjah 1 aku naik bas BY 3181, sampai darjah 4. darjah 5 n darjah 6 aku start naik basikal. aku memang terbukti independant sejak skolah rendah lagi.;p. OK OK, berbalik kepada cerita tentang kawan. Bestie aku yang first skali ialah deskmate aku masa darjah 1, Laurene Teh Lik Nee. aku sorang je panggil dia Laurene, yg lain semua panggil dia 'Teh'. aku pulak mesti selalu buat2 aksi ala-ala mengorder air teh dari dia. berangin dia kalo aku order Teh O ais dari dia. hehe.. lagi satu, aku selalu sangat2 pinjam barang2 dia n dia pun dua kali lima je dgn aku. tapi dia skolah skali dgn aku setahun je, sebab naik darjah 2, parents dia hantar dia ke sekolah jenis kebangsaan cina..sekolah Sin Min (B) kalau aku tak silap. tak siok betul bila dia bgtau aku yang bapak dia suruh dia pindah sekolah.

Pastu aku naik Darjah 2. aku bertukar kelas n besties aku pun mestilah berubah. aku kawan baik dengan Seri Nur Xaiqullisa dan Athirah Adzis. kami satu kelas n sama2 naik bas BY 3181. pendek kata, Geng Bas Sekolah rr. hahaha.. rumah kami pun dekat2, aku kat Taman Wira, seri n athirah kat taman serindik. tak banyak sangat kisah aku dengan dua orang ni, tapi yg aku paling ingat sekali kami selalu ponteng perhimpunan lepas rehat n lepas tu aku mesti masuk kelas lewat, atas alasan pi semayang. bohong gilaa..semayang sat ja, yang lama tu lepak2 ja. disebabkan ramai yg tak pi semayang masa sekolah rendah, surau tu mcm kami yang punya. papan kenyataan pun kami yang buat. habislah papan hitan kami conteng. geram at cikgu mana2, mulalah aku melakar dan mencoret bermacam2 jenis seni visual kat almari telekung. rasanya kalau ergi balik sekolah, insyaAllah ada coretan2 aku kat situ. seri n athirah pun aku kawan baik dengan dua minah ni setahun je. naik darjah 3, athirah pindah KL n seri pulak dah tak naik bas. aku selalu je jumpa sri kat kantin masa rehat, tapi kalau jumpa pun buat bodo je. agaknya memang dah jadi budaya kay convent kot, kita hanya berkawan dengan orang yang sama kelas dengan kita ja. Athirah pulak, lepas dia pindah KL, kami terus lost contact. tapi lepas 10 tahun (tahun ni tahun ke-11) kami dah ter-contact. aku jumpa athirah kat facebook. rupanya dia pernah skolah dengan ieka kat aminuddin baki.

naik darjah 3, aku pun ber-bestie baru. ada dua orang, Siti Nur Ezzati n Wong Phui Yarn. ezzati memang baik sangat2. tapi aku tak ingat banyak sangat pasal kami. yang aku paling ingat, kami geng tak suka buat homework maths. tak suka sangat2. tu je pasal ezzati. pasal wong PY pulak, dia ni baru je pindah convent FB nih masa dia darjah 3. sebelum tu dia tinggal di taman sentosa, setiawan. dekat dengan rumah mak lang aku. sekolah lama dia Our Ladies Convent dekat dgn taman terus maju. setakat aku hidup 17 nak masuk 18 tahun ni, WPY ni antara kawan aku yang paling rapat dengan aku. tulisan kami sama weyhh.. aku rasa macam cool je, aku boleh buat homework dia n dia boleh buat homework aku.hehe.. n aku ni masuk kategori lembab kalau masuk bab2 jawi. memang hancus r paper jawi skolah rendah aku.skolah aku budak non muslim takyah amek paper jawi start 2000. masa darjah 1 n 2, semua student kena belajar. so masa aku darjah 3, si WPY ni la yang tolong aku jawab paper jawi, memandangkan kami duduk bersebelahan masa exam. kalau aku pass jawi, orang yang jawabkan untuk aku semestinya bukan aku. tapi kami taklah passing paper, aku bisik2 la huruf2 jawi tu n dia yg ejakan. susun2 perkataan pun dia yang susun kan. bahagian yang aku cekap cuma bahagian sambungkan huruf2 je. hehe..mekasih ya PY. aku taktau kenapa, tapi orang asyik nak berebut2 nak kawan baik dengan dia. geli aku. aku pun taktau mcm mana aku boleh berkawan baik dengan dia, takdelah aku berusaha men-kawanbaik-kan diri aku dengan dia. erm..maybe dia yang nak kawan baik dengan aku kot. bukan aku. hahahaha.. WPY selalu masuk geng aku bila aku gaduh dengan Qistina Amalia (panggil Qis). memang aku agak anti-qistina la waktu darjah 3.

naik darjah 4, kami dah tak sama kelas. masa darjah 4, aku kelas sebelah dengan kelas WPY. bila jumpa dengan aku je, mesti dia bising2 yang aku janji last year aku taknak tukar kelas. tapi dah ayah aku suruh tukar kelas aku nak buat macam mana kan.WPY dah start baik dengan bestie aku masa darjah 3 jugak, ezzati. jealous aku tengok dua orang tu besties. geram geram.dah aku geram, aku pn berkawan dengan org lain la. mula2 ahadiah,deskmate aku dalam 4S. ada bonus gak aku kawan dgn dia nih ,sebab dia kaya. hehe.. kaya btoi weyh..mak dia bukak hotel. aku selalu je dapat invitation bukak puasa kat hotel mak dia. senang je nak tau meja aku yg mana, meja yang ada ' Reserved: Nur Ahadiah and the gang' hahaha.. lawak la bila fikir balik. waktu tu aku baru je darjah 4..mesti nampak lawak gila. haha.. pastu lepas Ahadiah, aku kawan baik dengan Qistina Amalia Ayob yang aku anti masa darjah 3 dulu. aku pun susah nak percaya yang aku kawan baik dengan dia selepas setahun kami berperang macam2 jenis perang.

Darjah 5, WPY tukar kelas sama dengan aku. ezzati pulak, remain dalam kelas yg sama. aku kawan baik balik dengan WPY. sungguh kami membuat kepala apabila masuk darjah 5. hahaha.. aku dengan WPY kena denda berdiri kat luar kelas sampai habis waktu BM oleh en.nazri(dulu aku panggil cikgu tu bulldog, baru aku sedar, kejahatan aku sudah lama terserlah rupanya, isk isk) kami kena denda atas sebab sulit. aku serious malu nak bgtau. hahaha.. masa kami tengah berdiri tu, madam ooi lalu. dia pun pelik kenapa kami tercegat kat tepi kelas. dia pun tanya
"what are you doing here? get into the class" pastu die tengok dalam kelas 5 Setia tu, en nazri ada. dia pun pelik, kalau ada cikgu, macam mana kami boleh suka suki berdiri di luar kelas. dia pun tengok (stare, lebih sesuai). kami pun dengan sehati sejiwanya, "err...er...en nazri asked us to stand here". dia reply balik, 'en nazri asked you to stand here? why?'" WPY pun mengambil inisiatif menyelamatkan aku yang sememangnya lebih banyak buat hal daripada dengan menjawab, "em..just now , we were XXXXing in the class". dia angguk, pastu blah je. dalam bulan september tahun tu (2002) aku gila avril. and sebab tu, aku pun ter-besties dengan Chu Shu Ern and Dhurgaishini. Orang yag sama aku berkawan baik sampai Darjah 6, cuma waktu darjah 6 tambah lagi sorang, Shazlina Idora (Alin).

mcm tu lah kisah kawan2 baik aku masa skolah rendah.aku tukar skolah masa tengah tahun form 1, aku dalam kelas Bakti, sekali dengan Chu SE, Dhurgaishini, Alin n Qis. WPY kelas Kamil.
kalau tak silap aku WPY tukar kelas Bakti masa Form 2, guna tiket muzik. jealous aku dengan kawan2 aku yang skolah sekali sedangkan aku pindah sekolah lain. tapi bila dah habis sekolah mcm sekarang, aku baru sedar yang walaupun aku tak sekolah sekali dengan besties aku, aku tak pernah lost cantact dengan mereka2 tu. boleh cakap setiap kali pulang bermalam, mesti aku contact orang2 nih. Cuma Dhurga ja lama tak contact sebab dia dah pindah rumah. oh ya,lepas habis sekolah, aku juga berkawan baik dgn Ayuni.

CSE kena NS. 31 mac ni dia balik. seronoknya. :D esok, 23 Feb,Qis tamat kontrak dgn The Store. pastu kami nak kerja sekali. WPY, sebulan lagi maybe dia dapat balik from Disted. Alin pulak dah banyak kali ajak aku kuar. sila ajak sarah bersama ya. kalau mau keluar lebih ramai, tunggu ur cik madu cse pulang from NS okay~. :D

untuk mereka-mereka. juga untuk anda-anda yg sudi membaca. terima kasih ya anda-anda.

race doesnt matter. i miss the old days.

Sunday, February 15, 2009

tagged #2 *not yet imported into FB ya asyrappp

100 Truths. After you've filled this out, tag 15 people and have them do the same.

Last beverage → ayaq masak. isk2
Last phone call → mi casa
Last instant message → zulfikri hussain
Last song you listened to → hot n cold
Last time you cried → tak igt dah.

HAVE YOU EVER:
Dated someone twice → not yet.
Been cheated on → yup.
Kissed someone & regretted it → nopes.
Lost someone special→ who didnt?

IN THE PAST MONTH HAVE YOU:
Fallen out of love → nah
Laughed until you cried → nopes.2 months ago, yup
Met someone who changed your life → yes. nana,kak mas1,kak mas2,joe,kak nor,kak anis. ;D
Have you kissed anyone on your top friends? → haha,nopes
How many ppl on your top friends do you know in real life? →mostly.

How many kids do you want to have → tiada dalam perancangan. :D
Do you have any pets → yup.
Do you want to change your name → erm, boleh jugak. into GeniousBijakPandai. ;p
What time did you wake up today → 6.30am
What were you doing at midnight last night → ice-cream-licking. :D
Name something you CANNOT wait for → lisence babeh
Last time you saw your father→ 7.30am,today. (kesiannya acap.sabaq weyh.)
What's one thing you wish you could change → aku lebih rajin dan concentrate masa aku form 5.huhu
Have you ever talked to a person named Tom → yup. member tuition patty ooi.
whats getting on your nerves right now → result kuar bila? anyone menyamar for me please.
What's your real name → shhh..jgn gtau org tau...nama aku Akhil Hayy.
Zodiac sign → Libra
Elementary/primary School → SK Convent Father Barre
High School → SMK Convent Father Barre,SBPI Kubang Pasu
Hair color → takde rambut..huhuhuhuhu..
Long or short → sampai ati tanya aku soalan ni..mentang2 la aku botak..isk isk isk..
Are you a health freak → so-so
Righty or lefty → righty babeh.

FIRSTS:
First surgery → takde takde
First piercing → first and last.tak terbukak ati nak pierce lagi. haha
First best friend → Laurene Teh Lik Nee. deskmate darjah 1
First sport you joined → lompat pagar skolah. haha.
First pet → cat
First vacation → cant recall.
First crush → 13.

CURRENTLY :
Eating → not yet,today.
Drinking → ayaq masak.
Waiting → the time for me to sprint to tesco and meet my frens who r working there.

YOUR FUTURE :
Want kids? → tak pikiaq lagi.
Want to get married?→ tgk la kalau panjang umur.
Careers in mind? → thinking for it.

HAVE YOU EVER:
Kissed a stranger → nopes.,
Drank hard liquor → nopes.im pretty clean u konw. hehehh
Lost glasses/contacts → nopes.patah,yes,thousands of times.
Ran away from home → hangat2 taik ayam je. haha
Broken someone's heart → entahlah.
Been arrested → not YET. ;p
Turned someone down → for sure.i cant satisfy everyone's hearts
Cried when someone died → aah

DO YOU BELIEVE IN:
Yourself → i should,but sometimes i didnt.
Miracles → yup.
Love at first sight → nopes
Heaven → yup
Santa Claus → all the time whenever im drown into a as-if-its-real movie.
Kiss on the first date → Nopes
Angels → of course,in fact,im one of them. 0=)

ANSWER TRUTHFULLY :
Is there one person you want to be with right now? → its noon,hot, so the ans will be NO.
Had more than one boyfriend/girlfriend at one time → Friends context, all d time.
Do you believe in God? → yeap

15 person u tagged:
-asyraf abdul rohman. hehe..