Tuesday, February 2, 2010

sesak

Alhamdulillah, dah lebih sebulan masuk sem 2. Masa sem 1 dulu, asyik bayang2 kan, macam mana la sem 2..sebab senior2 semua cakap sem 2 paling sakit. akhirnya, rasa pun sem 2.

bezanya dgn sem 1 mmg masyaAllah, BEZA. macam amat. hari pertama lepas daftar, ada LOU (Letter of Undertaking). tamat LOU, terus lecterur2 maths bagi assignment Directed Investigation 1. Seminggu diperuntukkan untuk selesaikan DI1 tu. Jadi, hujung minggu pertama Sem 2 mmg sakit, sebab kena siapkan DI1.

Sangkakan Maths ja ada investigation, baik punya lepas dapat tau semua subjek ada. Sekarang ni dah dapat topik utk ESLS Investigative Studies. Sedang mencari topik untuk Malay Studies Investigative Studies pulak. Dan dan dan..sedang memikirkan destinasi Field Trip Bio.. Tinggal subjek kimia sahaja yang belum memulakan projek research ni.

Semester sakit. Minggu depan Topic Test 2 Chemistry Year 12. timing memang cantik , hari isnin, satu satunya hari yang kelas tamat pukul 6 petang. Malam tu pukul 8, test mula. Harapnya, tenaga hari tu cukup mantap utk supply oksigen ke otak semasa test tu.

doa-doakan ya.
=)


3 comments:

~HuSnA ZuBiR~ said...

kate nk g australia..kna la work hard..hehe..u cn do it zawani!! like u did it in spm.. ;)

SADIS said...

err

Yang Areff said...

tu ler... dlu kt sk0lh ssh, skrg..haaa ... rasakan!!! (kalo pening, p ler ke USJ, cari ABC, sejukkan kepala..hahahaa)